Demane la cançó de...

dimarts, 9 d’abril del 2019

Magnífic IX Concert Didàctic el que ens ha regalat hui el grup PerkuBen!!!

Hui ha sigut un gran dia. Des de fa nou anys la Unió Musical de Benaguasil ens regala la possibilitat de seguir aprenent i gaudint mitjançant la música, oferint-nos concerts didàctics pensats, preparats i ben estudiats per a que els nostres xiquets siguen feliços durant l'hora que dura. Hui ha sigut espectacular. Hem viatjat pel món, passant per diferents cultures, escoltant melodies que ens transportaven lluny de la nostra terra, coneixent instruments que ens han fet vibrar. 

Volguera donar-los les gràcies una vegada més a Fernando, professor de percussió del Centre d'Estudis de la UMB i a tots les músics del grup PerkuBen que han fet possible que hui ho hagem passat tan bé. L'energia i la passió que ens han trasmés ha sigut impressionant. També gràcies a Júlia Pérez, escritora i mare de la nostra escola, que ens ha escrit amb la dolçor que la caracteritza els textos narratius del concert. Moltíssimes gràcies a Esther, alumna de pràctiques de la Universitat de València, que està fent que estos mesos a l'escola siguen meravellosos, col·laborant en tot allò que necessitem i fent-ho tot amb el somriure que la caracteritza. I per supost, gràcies a tots els alumnes, que heu participat, cantat, ballat, tocat de categoria mundial. MIL GRÀCIES A TOTS!! 
  
Totes són melodies diferents, creades per persones diferents, en cultures i llocs diferents. No obstant, totes elles són iguals en la seua essència perquè parlen el mateix idioma, l’idioma de la emoció...

Així acabava la narració del concert de hui. Que no se'ns oblide mai gaudir del llenguatge universal: la música. 

En quan tinguem l'enllaç del concert vos el farem arribar. I recordeu que al mes de maig es repetirà el concert per a que pugueu assistir amb les vostres famílies. Vos concretarem la data més endavant.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada