Demane la cançó de...

divendres, 17 de febrer del 2017

3, 2, 1...gravant!

Esta setmana hem començat les gravacions del disc que presentarem a final de curs en el qual participaran tots els alumnes de primària del nostre col·le. Tenim la sort de tindre al costat de l'escola l'estudi de gravació Mesdemil, el més important de la província!!! i on ens estan acollint com si fora la nostra casa.

L'enregistrament del disc podrem realitzar-lo gràcies a que ens han aprovat el projecte "Em cantes una cançó?" presentat a la Conselleria d'Educació dins del programa d'investigació i innovació. Viurem una meravellosa aventura, seguint pas a pas com s'enregistra un disc, des de l'elecció de les cançons, la creació dels arranjaments, assajos a classe, gravació de les veus, de les parts instrumentals etc... Entre tots farem un treball ben bonic, ja veureu! 

Des del minut ú, agraïm també des d'ací la col·laboració d'Andreu Laguarda, qui està enregistrant les meravelloses veuetes dels xiquets i xiquetes del Lluis Vives, així com les parts instrumentals (mil gràcies per la teua infinita paciència), a Jose Carlos Hernández, per fer-nos els arranjaments i donar-nos un montó d'idees (mai estarem suficientment agraits per la teua dedicació voluntària) i a Enric Bernabé, per orientar-nos i col·laborar en cada pas que fem (eixirà de categoria!!)

A les següents entrades vos deixe unes quantes fotos dels alumnes de 1r i 3r que han gravat ja.

3, 2, 1...gravant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada