Demane la cançó de...

dilluns, 26 de setembre del 2016

Greu i agut, amb instruments.


Resultado de imagen de simply three

Mireu! Ací podeu veureu una cançó d'Adele tocada amb tres instruments. Fàcilment podreu veure quin és el més greu i quin el més agut.

Rolling in the deep. Simply three.

3 comentaris:

  1. Hola ana,te tie molt de menos,soc Lucia,la veritat esque el institut esta molt guay,pero el colegi no el canvie per res,vos tire molt de menos,a tu,a bruno,a pablo,a enric,a TOTS,un dia pasare a vorevos y pegarvos un fort abraç moolt fort,estic molt contenta en els prfesors de el institut,y en els companys, per que me ha tocat en Amira, que no se si sabras que es la meua millor amiga,que esta al meu costat escriguent un mensatje per a aquest blog tambe.Bueno,asi me despedixc,espere anar pronte a vorevos a tots,y a pegarvos un abraç grandot, un bes la teua alumna de tota la vida,LUCÍA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lucia! Quina alegria rebre els teus comentaris. La veritat és que ja els tirava en falta perquè eres una de les alumnes que més mantenia actiu el bloc. M'alegre de que estigueu bé a l'institut. Ara és una altra etapa que disfrutareu moltíssim i ja saps que a nosaltres ens tens sempre ací per al que necessites, tu i tots els companys que heu passat pel col·le.
      Per ací tot bé, jo també he tornat ja a treballar i estem passant-s'ho d'allò més bé a classe de música, igual que ens ho passàvem amb vosaltres. Records a Amira i a tots els compis. Un abraç i vos espere!!

      Elimina
  2. Ana, un de aquests dies anirem a vorevos sense falta, la veritat esque vos tire molt de menos a tots, i tire de menos les teues clases, renyint a Alejandro, i pasant-seu lo millor posible, vos buic molt i vos tire de menos a tots els de l'escola, tinc moltes ganes de vorevos a tots, i pegarvos un abra molt fort
    BESSETS

    ResponElimina