Demane la cançó de...

dissabte, 18 de gener del 2014



Ja que estem aprenent  a 3r el lloc que ocupen les notes al pentagrama, ací vos deixe este conte que vos ajudarà a recordar les posicions del do, mi, sol, la. Espere que vos agrade.
El conte del pentagrama. Estrella Ratón Pérez

3 comentaris:

  1. Lucia Flores Navarro de 4c20 de gener del 2014, a les 14:42

    Hola Ana soc Lucia fa temps que no escric,e??. La rao de que escric en aquest video es perque me ha agradat molt perque avore jo ja se les notes en el pentagrama pero per als que no eu saben aquest forma es una forma molt divertida i sensilla d'aprendre les notes en el pentagrama i et dic una cosa si seguixes puxant aquest videos asi apart de que et faras famos seras i eu eres la millor mestra de musica d'aquest mon et buic molt♥ bueno que em he errollat molt adeu bessets♥ et buic molt asta el dilluns que ve

    ResponElimina
  2. Hola Lucia, moltes gràcies pels teus comentaris. Intente pujar enllaços i vídeos sempre que puc, però moltes voltes no tinc massa temps i passen alguns dies. M'alegre de que t'haja agradat el conte. A mi també em va mantindre intrigada Estrella mentre el contava. Té contes molt bonics. Els pots trobar al Youtube si entres al seu canal: Estrella Ratón Pérez, Molt recomanable. Fins dilluns!

    ResponElimina
  3. Lucia Flores Navarro de 4c♥27 de gener del 2014, a les 13:34

    Hola Ana soc Lucia pues si moltes gracies esque tu heres una atrista i et buic molt guapa fins al dilluns adeu bessets♥

    ResponElimina