Demane la cançó de...

dimecres, 15 de maig del 2013

Moltes gràcies a tots per la vostra participació, col·laboració i exemplar comportament en els concerts de hui. Ha sigut meravellós. Després de passar-ho tan bé tots junts, sols em queda començar a pensar ja en el IV Concert Didàctic per al 2014! Ha sigut genial, de tot cor! Espere que ho hagueu passat tan bé com jo. En quan tinga la gravació ho penjarem al Youtube per a que tots pogueu repetir l'experiència. Un abraç molt fort a Jose, als músics, a Batiste, a Jordi, a Raúl, i especialment a cadascuna de les personetes que compartiu amb mi el dia a dia. GRÀCIES!

5 comentaris:

  1. Anna a mi ma agradat molt perk sobre tot la musica me recorda a una persona que ja no esta perl que sempre volia anar a voreu. Pefi e sabut lo que es per a ma bueo anar a consets com estos i vore com toquen, sentir la musica, relajarse i sobre tot divertirse com el dia de hui.
    ja vore el vidio per vore com a quedat

    ResponElimina
  2. Dema te porte els boligrafs

    ResponElimina
  3. Sols per este comentari ja val la pena haver fet el concert. Un abraç ben fort, rebonica. Demà te'l donaré. I espere els bolis ;-)

    ResponElimina
  4. Ana el concert estigue chulisim mencanta un abras i dema es borem en clase de musica adeu

    ResponElimina
  5. Ana que guay estaba el concert estaba ole,ole,ole espere que anem a molts concerts com este jo espere que si bueno adeu bessets♥

    ResponElimina