Demane la cançó de...

diumenge, 24 de febrer del 2013                            ARPA                        W. A. MOZART                              FLAUTA
Estes dues setmanes anem a tindre el plaer d'escoltar a la sirena una de les peces de música clàssica que, per al meu gust, és de les més boniques que s'han escrit mai: l'Andantino, 2on moviment del Concert per a Flauta i Arpa en Do Major, de Wolfgang Amadeus Mozart. És l'única obra que Mozart va escriure per a arpa.

La que sentirem a la sirena està interpretada per James Galway, un dels millors flautistes que mai ha eixistit. Els solistes que veureu a l'enllaç són Patrick Gallois, flauta i Fabrice Pierre, acompanyats per l'Orquestra Svizzera Italiana.

És molt relaxant i transmiteix pau i serenitat. Així, que espere que vos agrade, almenys, tant com m'agrada a mi. Podeu sentir-la amb els ullets tancats, respirar fons i imaginar coses ben boniques!

1 comentari:

  1. Lucia Flores Navarro de 3c28 de març del 2013, a les 20:25

    Hola Ana Mozart es una maquina en la música toca els instruments com si els instruments es tocaren asoles bueno adeu bessets♥

    ResponElimina