Demane la cançó de...

dijous, 31 de gener del 2013


JOHN LENNON.

Seguim celebrant el dia de la Pau amb peces com aquesta, interpretades pels alumnes de 5é i 6é.
En el següent enllaç, estret d'altre bloc (Como mola la música) trobareu la partitura que hem treballat a classe, podreu entrar a la web de John Lennon i escoltar també la cançó en l'enllaç que trobareu del youtube.

ENLLAÇ: Partitura Imagine. John Lennon.


També vos pose les fotos del mosaic que es va fer a Central Park (Nova York) en homenatge a John Lennon, prop de sa casa, on va morir. Es tracta d'un mosaic en el que es pot llegir la paraula IMAGINE, on sempre hi ha flors per tal de recordar-lo a ell i al seu missatge. Està situat en este bonic parc, en una part en la que es respira molta pau, que s'ha anomenant Strawberry Fields (nom d'una cançó dels Beatles, grup del que ell formava part, i que vol dir Camp de maduixes).

2 comentaris:

  1. Lucia Flores Navarro de 3c1 de febrer del 2013, a les 12:51

    Hola Ana que bonica que es pues si,si que e plorat i molt adeu bessets i gracies a Andreu per ensenyar-mela

    ResponElimina
  2. zaira garcia blay (6b)5 de febrer del 2013, a les 16:44

    hola ana !!! soc zaira de 6b m'agrada molt el mural o tumba q li han fet a jhon lennon. Pero si et dic la veritat, es q no m'agraden les seues cançons, vull dir dels betles y imagine.Pero a mon pare li encanten.La veritat esq em smbla molt mal q un loco q estiguera molt emocionat amb jhon lennon li pegara un tir.Pero bueno aixi es la vida... :P

    ResponElimina