Demane la cançó de...

dimecres, 19 de desembre del 2012

NO TINC PARAULES XIQUETS I XIQUETES!!!

No hi ha cap dubte de que l'enhorabona de hui és per a TOTS ELS XIQUETS I XIQUETES DE PRIMÀRIA DEL NOSTRE COL·LE. La vostra actuació ha sigut espectacular, brillant i meravellosa!!!! Estic molt orgullosa de tots vosaltres!!! Hui  ha quedat demostrat que si treballem al llarg dels dies, el resultat sempre és bo. Així que ja sabeu, igual que en música, per a totes les coses del col·le i també per a les de fora!!

Esta va a ser la meua cara hui, gràcies a vosaltres:


MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE TREBALL I ENHORABONA!!!

Molts besos per a tots!

10 comentaris:

  1. Anna la enhorabona per a tu per ser tan bona profesora y per aquest treball que has fet

    ResponElimina
  2. El treball l'hem fet entre tots, sense tots no seria possible. Estic molt contenta Noelia i sé que vosaltres també. Gràcies de nou.

    ResponElimina
  3. Ana mencanta lo que has ficat i moltes gracies pero la enorabona te la done a tu per fer tant de treball per esforcarte tant i per dedicarnos tant de temps ENHORABONA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mil gràcies Alba! Dona gust tindre alumnes com tu! Un beset i bon nadal!

      Elimina
  4. Hola Ana soy Carmen de 6B, muchisimas gracias ati, por q todo salio bien por q tu nos ayudaste con todo.Muchas gracias TEKEREMOS MUCHO TODOS LOS DE LA CLASE DE 6B :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo mismo digo Carmen, muchísimas gracias!! Disfruto un montón con todos vosotros!
      A descansar ahora y a volver con muchas fuerzas! Un abrazote!

      Elimina
  5. Lucia Flores Navarro de 3c21 de desembre del 2012, a les 13:47

    Hola Ana es veritat lo que et diuen gracies per eixe carinyo que mos dones ha tot el mon per aixo tens gent que et vol com jo i molta mes gent ojala may me separara de una mestra com tu tan carinyosa tan amable aunque cuan anem al insti no estarem amb tu aun que no trobare ni una per que tu eres unica et vic molt :) :) :::)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per les teues paraules Lucia. Quant d'amor jejeje
      Besets i bon nadal

      Elimina
  6. Holaa Ana, jo crec que els mes xicotets , s'han portat molt bé y heu han fet super be per a lo xiconinos que son! :-)
    M'han agradat totes les cansons , :)
    Meu e passat molt be cantant y ballar la canço de Ja es nadal y la de White Christmas!! Una pregunteta, vas a colgar els videos despues de nadal??
    Adeu Ana hasta el 7 de gener que mos vecham

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mª José en principi vídeos encara no podem penjar al blog, però en tornar de vacances a veure si puc recopilar-los i veure'ls en la superpissarra digital que hem demanat per a la classe de música als reis mags... Besets i bon nadal!

      Elimina