Demane la cançó de...

dimecres, 21 de novembre del 2012


VAZQUEZ SOUNDS

Esta entrada va dedicada als alumnes de 6é, especialment, els qui vos heu "enamorat" este matí a classe vegent el vídeo de "All I want for Christmas is you".

Dir-vos que Vazquez Sounds, efectivament, són tres germans: Angie (11 anys), Gustavo (14 anys) i Abelardo (16 anys), i es feren famosos després de pujar l'enllaç que ací vos deixe al Youtube ara fa un any. I sí, també són els que ixiren al programa del Hormiguero.

ENLLAÇ: Rolling in the deep, Adele versionada per Vazquez Sounds

ENLLAÇ: Vazquez Sounds a "El Hormiguero"

ENLLAÇ: All I want for Christmas is you, amb la lletra en anglés.

ENLLAÇ: All I want for Christmas is you (vídeo original)

RECORDEU: La 2a estrofa de memòria per a la setmana que ve. Qui vulga ser solista de la primera, que ho manifeste. Ja sabeu on estic, a l'aula de música.


11 comentaris:

  1. hola ana m'agrada molt estas canço estic cantant-la tot el rato de veritat.Me alegra molt qe ages elegit estas canço perqe la xiqeta me a impresionat perqe canta molt bé.aaaadddddeeeeeuuu!!!!!!! :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també Zaira. No puc treure-la del cap! Jo crec que fins la meua gosseta se la sap ja jejeje!

      Elimina
  2. Hola Ana soy Carmen de 6B me agustado mucho el video por q canta super bien a y tengo una BUENA NOTICIAAAAA.Yo y Jose motilla somos los nuevos delegados.Estoy super ilusionada.QUE GUAYYYYYYYYYYY.

    ResponElimina
  3. Hola Ana soc Lucia de 3c esta super xuli els videos que be canta la xiqueta ohhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!! buenop adeu bessests:)

    ResponElimina
  4. Hola Ana soy Carmen de 6B buenas tardes,queria hacerte una pregunta.Para la cacion de los sound vazquez vamos a poder cantarla en solista

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carmen, la idea era que la primera estrofa la cantara una persona, pero como hay bastante gente que la quiere hacer, estoy pensando que la cante un grupo pequeño, no todos. En algún patio quedaremos para ensayarlo. te apetece, pásate por clase y te apunto, ok?

      Elimina
    2. Hola Ana soy Carmen de 6B vale el miercoles hablamos.Muchas gracias un beso.

      Elimina
  5. Hola Ana soc Lucia de 3c esta molt xuli tu coneixes la conço de Llon lennon la de (IMAGINA) es super xula la vaig a cantar en coro el 16 de deçembre del 2012 no llo sols teu deia per si volies vindre es en riva roiga en una cafeteria o en un bar bueno llo ai taspere si no vol vindre o no eu trobes no pasa res pero de totes formes llo te espere alli en tot el carinyo bale bueno adeu bessets te buic:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lucia, la cançó d' Imagine, de John Lennon, la escoltàrem a classe l'any passat per al dia de la pau, no ho recordes? És més, la posí per a les entrades i eixides del col·le d'eixa setmana, i casualment, la cantava un xica, que ara està participant al programa de La Voz (Neus Ferri).
      Gràcies per la invitació, però just eixe dia, crec que també tinc jo concert amb el meu cor! així és que no podré anar. A la pròxima!

      Elimina
  6. Lucia Flores Navarro de 3c27 de novembre del 2012, a les 14:36

    Hola Ana soc Lucia de 3c tu veus la voz?????? jo tambe eu veig tu as vist a Joarge que cantaba la de Lucia,ami tambe m'agrada rafa el de David Bisbal i Paco que tambe es de david bueno a ss que m'arecorde la cantaba Neus la de la voz?????? pues no eu sabia bueno pues no pasa res que no pugues bindre si aixo a la proxima que tens que donar concerts molt bonic que toques be bona sort si toques be meu dius val que et buic feliçitar bueno adeu bessets :)

    ResponElimina