Demane la cançó de...

dijous, 21 de febrer del 2019

Les primeres botelletes per a infantil comencen a arribar

Necessitem ajuda per a la "botellà" per part dels alumnes de 3r, 4t i 5éA, que són les classes que estan agermanades amb infantil. Igualment 5éB, 5éC i tots els 6és podeu col·laborar i fer-ho també. 

Enguany, els més xicotets també participaran en la mascletà del col·le. Per això, necessitem que ens ajudeu fent-los a casa unes maraquetes amb dos botelles d'aigua xicotetes. 

És senzill i ràpid de fer: agafeu dos botelletes, poseu dins qualsevol material que al sacsar-les faça algun so (arròs, llentilles, semola, pasta xicoteta... ha d'ocupar menys de la meitat de la botella) i la tapeu. Acabat! Hui ho hem cronometrat a classe i no costa més de 15 segons :-) Si ho fem entre tots és molt més fàcil. I si a més, algu la vol decorar, ja de categoria absoluta!!

Mil gràcies!

2 comentaris:

  1. Hola ana soc maría la de 6é cuant era lo de les botelles que teniem que durles.

    ResponElimina
  2. Hola Maria,
    les botelles les heu de portar ja per a esta setmana, a partir de demà 25 de febrer. Assajarem un poc el que anem a fer per a falles, ja que és molt senzill. Sols en necessiteu dos, d'1'5l cadascuna. I si podeu fer-ne dos xicotetes en un poquet d'arrós dins per a infantil, millor. Moltes gràcies!

    ResponElimina