Demane la cançó de...

dimecres, 22 de febrer del 2017

Gravació 3r i 1r

Seguim gravant amb els alumnes de 3r i 1r, acompanyant als companys que el dia de la gravació estaven malets i no pogueren vindre. Ara sí que ja estem tots!



dimarts, 21 de febrer del 2017

Incredibox


Publique de nou una entrada dedicada a Incredibox, ja que molts em dieu que no vos funcionava. A veure si en esta hi ha més sort.
Heu d'elegir la versió que volgueu, i després donar-li a Skip intro (botar introducció). Després, tingueu paciència i espereu a que carregue. 

Entrevista a l'estudi MESDEMIL

Ací teniu l'entrevista de Canal 9 que li feren als nostres amics de l'estudi MESDEMIL.
Entrevista MESDEMIL

El rellotge sincopat. Leroy Anderson


A classe estem treballant la importància d'escoltar tot el que ens envolta. Estem preparats, ben atents, i... comença la música, en este cas "El rellotge simcopat", del compositor Leroy Anderson.

3r A - Gravació

Escoltem el que hem gravat 
Concentració

Tornant a l'escola

Preparats!

Scarborough fair

Sentiu quina melodia més bonica estem aprenent en 5é. És molt relaxant. Es tracta d'una cançó que li escriu un enamorat d'Scarborough (Anglaterra) a la seua núvia, que acaba de deixar-lo.
El primer enllaç vos porta a un "wix", com ja férem quan tocàrem una de les peces d'Adele. Si clickeu a l'Ipod sentireu l'acompanyament i podreu tocar-la amb ell també a casa.



El segon, a la mateixa melodia interpretada per Celtic Woman.

El tercer, a la wikipedia, amb molta més informació d'esta melodia.

divendres, 17 de febrer del 2017

3, 2, 1...gravant!

Esta setmana hem començat les gravacions del disc que presentarem a final de curs en el qual participaran tots els alumnes de primària del nostre col·le. Tenim la sort de tindre al costat de l'escola l'estudi de gravació Mesdemil, el més important de la província!!! i on ens estan acollint com si fora la nostra casa.

L'enregistrament del disc podrem realitzar-lo gràcies a que ens han aprovat el projecte "Em cantes una cançó?" presentat a la Conselleria d'Educació dins del programa d'investigació i innovació. Viurem una meravellosa aventura, seguint pas a pas com s'enregistra un disc, des de l'elecció de les cançons, la creació dels arranjaments, assajos a classe, gravació de les veus, de les parts instrumentals etc... Entre tots farem un treball ben bonic, ja veureu! 

Des del minut ú, agraïm també des d'ací la col·laboració d'Andreu Laguarda, qui està enregistrant les meravelloses veuetes dels xiquets i xiquetes del Lluis Vives, així com les parts instrumentals (mil gràcies per la teua infinita paciència), a Jose Carlos Hernández, per fer-nos els arranjaments i donar-nos un montó d'idees (mai estarem suficientment agraits per la teua dedicació voluntària) i a Enric Bernabé, per orientar-nos i col·laborar en cada pas que fem (eixirà de categoria!!)

A les següents entrades vos deixe unes quantes fotos dels alumnes de 1r i 3r que han gravat ja.

3, 2, 1...gravant!

3r C- Gravació

Provant!
Ha quedat genial!


Foto!!

Esteu molt, molt guapos!

Cabem tots!

1r B - gravació

Preparats?

Escolant el que hem gravat.

Eixos que cantem som nosaltres???

Mira, mira, com els cantants famosos (però més guapos!)

Comença a sonar la música, gran somriure!


S'ha acabat. Andreu ve a per nosaltres.

Ben contents tornant a l'escola.

1r A - gravació

Ha eixit tot de categoria!
Provant, provant...


Tots concentrats...

Quins nervis!!

Pequeño planeta vuelve a sonreiiiiir....

D'ací poc serem famosos??

3r B - Gravació

Andreu acabant de posar els auriculars als alumnes
Ara sí! Gravant!
Escoltant la primera gravació.


Escoltant el resultat final de les veus. Eixim borrosos perquè no podem deixar de ballar..
Tornant al col·le. Feina feta, i molt ben feta!


dijous, 16 de febrer del 2017

Beyond the sea. Robbie Williams

Esta setmana escoltarem una bonica cançó a la sirena de l'escola: Beyond the sea. La cançó va ser escrita l'any 1946 per Jack Lawrence i versionada per Robbie Williams l'any 2001. És part de la banda sonora original de la pel·lícula Nemo.




Nostre Mediterrani


Al col·le hem escoltat la nova versió de la cançó Mediterráneo de Joan Manuel Serrat, enregistrada per a homenatjar els refugiats que estan deixant-se la vida a la mar que tenim tan a prop, fugint de la guerra de Síria. Com diu Serrat, ojalá la mar Mediterrània deixe de ser una fosa comú i prompte torne a ser un lloc on viure històries meravelloses.


Mediterráneo. Joan Manuel Serrat

Rescatemos nuestro Mediterráneo