Demane la cançó de...

dilluns, 24 de novembre del 2014

diumenge, 16 de novembre del 2014

The Corrs



Esta setmana escoltarem música del grup irlandés The Corrs. Són quatre germans, Sharon, Andrea, Jim i Caroline, que feien música barrejant la música tradicional irlandesa amb el rock i el pop. Hui en dia, el grup no continua junt. Sols Andrea i Sharon viuen de la música, fent la seua carrera en solitari.

Esta setmana posaré a la sirena la peça Minstrel Boy (el joglar), composta per Thomas Moore, al segle XIX i és un himne. En esta ocasió, está interpretada pels germans Corr.

Vos deixe altres enllaços d'altres cançons seues, 

dijous, 13 de novembre del 2014

Incredibox versió 4




Mireu el que acabe de trobar! La nova versió d'Incredibox!! A jugar!!

Versió 4. Incredibox

dimarts, 11 de novembre del 2014

Cantata 147. J. S. Bach



Al·lucineu! Mireu com una boleta, caiguent per unes fustes, reprodueix una part de la Cantata nº 147 d'un dels més grans compositors de la història de la música clàssica: Johann Sebastian Bach. Tot i que el vídeo és un anunci, vos asegure que val la pena veure'l.

Ací podeu escoltar la "versió original"

diumenge, 2 de novembre del 2014

Simfonia de la sorpresa. J. Haydn




Esta setmana, a més de la Simfonia del rellotge de Haydn, treballarem la Simfonia de la sorpresa. Vos deixe este enllaç que veurem a classe.

Simfonia de la sorpresa. J. Haydn

Simfonia del rellotge. Joseph Haydn






Tornem a escoltar música clàssica durant estes dues setmanes. És el torn de la Simfonia del rellotge, del compositor Joseph Haynd. A veure qui endevina perquè es titula així esta obra!

Simfonia del rellotge. Andante. J. Haydn.