Demane la cançó de...

dijous, 26 de juny del 2014





Ací teniu un enllaç a la red social VIMEO, des d'on podreu reproduir el Bodydub a través del mòbil i algunes tablets, ja que el YouTube no ho permetia. Està siguent un èxit! En breu tindrem 1000 reproduccions al YouTube!

 Bodydub a VIMEO

dimecres, 25 de juny del 2014





Ese cole como mola, se merece una olaaaaa!
A que no sabeu qui ens ha donat l'enhorabona? Recordeu que vos diguí que li anava a enviar el vídeo a Santi Serratosa, el director artístic del Bodydub de la UVIC? Sapigueu que ja l'ha vist i ens ha donat l'enhorabona perquè li ha encantat!!! Sou uns cracks!! 


dimarts, 24 de juny del 2014

Bodybub!


Ací el tenim! Ja podeu veure el Bodydub! Baix teniu l'enllaç al YouTube!

En primer lloc, he de donar-vos les gràcies a tots els qui heu participat: alumnes, mestres i personal de l’escola, especialment a Bruno per ajudar en el muntatge i a l’equip directiu, Rosa, Pablo i Toni per recolzar el projecte des del primer dia. També agrair a Antonio, el nostre càmera, el seu magnífic treball. Sense ell tot açò no havera sigut possible.

Ara veureu el vídeo que dura uns 9 minuts, seleccionats de més de 25 hores de gravació, en les quals hem gravat, ens hem rigut, ens hem concentrat, ens hem equivocat, hem rectificat, hem aprés uns dels altres …
25 hores de gravació que han estat precedides de moltes hores de treball a l’escola amb tots vosaltres, els meus alumnes, preparant els moviment, quadrant els ritmes amb la música, formant els grups de cada secció, inventant i proposant noves idees. I moltes més hores a casa, escoltant mil cançons que vos pugueren agradar, imaginant diferents plànols, escenes, pensant com podria ser el final, en quins espais de l’escola podíem gravar, plasmant-ho tot al guió de treball... En resum, després de sis mesos, ara veiem el resultat.
Totes eixes hores de treball ací queden reflexades. Cada vegada que el veig, m’agrada més, perquè recorde els moments tan bonics que hem passat, el nerviós que portàveu tots damunt, la concentració que tenieu, la gràcia d’Antonio per a fer-vos creure vertaders actors i actrius davant la càmera...

Per a mi ha sigut un projecte meravellós, en el qual, una vegada més, gràcies a la música, més de 500 persones ens hem unit per fer realitat un somni que en principi pareixia una locura. Així és que ací queda demostrat, que, quan volem, podem! Haurem de voler moltes més vegades, perquè la gravació ha sigut un èxit. Perquè com diu el nostre vídeo, amb la música tot és possible.

Amunt Luis Vives!  Bon estiu a tots!

Bodydub CEIP Luis Vives - Benaguasil

dimarts, 17 de juny del 2014

Ja està quasi!

Als qui ja heu vist el Bodydub, que vos pareix? En breu estarà penjat ací, al YouTube i a la web de l'escola. Estem acabant de fer-lo perfecte!
Gràcies per la paciència, als xiquets i als pares, que sé que teniu moltes ganes de veure'l.

dimecres, 11 de juny del 2014

dilluns, 9 de juny del 2014



Mentre acabem el nostre, vos deixe esta meravella que han fet de nou Santi Serratosa i Mariona Castells. Una superpassada! Quan tinguem el nostre, els l'enviarem per a que el vegen.

dijous, 5 de juny del 2014

JA HE VIST EL BODYDUB!!!!!!!!!!!!!!!!! És mooooooooooolt xulo! Però encara està "embastat". En res el tindrem. Vos va a encantar! Aguanteu que ja queda menys... because I'm happy!