Demane la cançó de...

dijous, 31 de gener del 2013


JOHN LENNON.

Seguim celebrant el dia de la Pau amb peces com aquesta, interpretades pels alumnes de 5é i 6é.
En el següent enllaç, estret d'altre bloc (Como mola la música) trobareu la partitura que hem treballat a classe, podreu entrar a la web de John Lennon i escoltar també la cançó en l'enllaç que trobareu del youtube.

ENLLAÇ: Partitura Imagine. John Lennon.


També vos pose les fotos del mosaic que es va fer a Central Park (Nova York) en homenatge a John Lennon, prop de sa casa, on va morir. Es tracta d'un mosaic en el que es pot llegir la paraula IMAGINE, on sempre hi ha flors per tal de recordar-lo a ell i al seu missatge. Està situat en este bonic parc, en una part en la que es respira molta pau, que s'ha anomenant Strawberry Fields (nom d'una cançó dels Beatles, grup del que ell formava part, i que vol dir Camp de maduixes).
A petició dels alumnes de 4t A, pose al bloc la preciosa i relaxant cançó La festa de la pau de Dàmaris Gelabert, que ens ha deixat supertranquil·lets i feliços hui a classe, després d'escoltar-la i cantar-la. Ojalà tot açò siguera possible.




ENLLAÇ: La festa de la pau

diumenge, 27 de gener del 2013



Demà comencem la setmana de la pau, tot i que ja sabeu que tots els dies hem de celebrar-la. He estat buscant cançons que no foren les típiques que s'escolten estos dies, i m'he decidit per una de Rosana que es diu: SONRÍE. Què més bonic per a estar en pau que estar tots feliços? A mi m'ha donat molt bon "rollo" per a passar el diumenge, així que, a veure si vos el contagia a vosaltres també. De segur que sí.

ENLLAÇ: Sonríe. Rosana

dissabte, 26 de gener del 2013



Neus i Guillem estigueren estos Nadals al concert de Xavi Bufa en Gandia i ens han contat a classe tot el que allí veren. Ací vos deixe uns enllaços per a que el coneixeu. He caigut ara que un dels primers vídeos que vaig penjar al blog era d'este músic, de la seua visita al programa del Hormiguero (el torne a posar).

ENLLAÇ: Xavi Bufa

ENLLAÇ: Xavi Bufa en el Hormiguero

Mireu quin vídeo d'animació més original he trobat! Està fet fotograma a fotograma, superposant les imatges. A mi m'ha encantat!

dijous, 24 de gener del 2013


Esta foto va dedicada als alumnes de 3rB. Menut mercadet de sabates banyades hem tingut este matí!! Hem sobreviscut al diluvi i estàvem tan xopets que no hem tingut més remei que descalçar-nos i posar els peus a prop dels radiadors per tal d'entrar un poc en calor. Ha sigut una classe curiosa i divertida, en la que hem tingut temps de parlar fins i tot dels tsunamis, a més de tocar música de la Xina!!

diumenge, 20 de gener del 2013

Hola! Què tal el cap de setmana? Espere que molt bé. Ací vos deixé la cançó que sonarà esta setmana: HUMAN. Deixem a Enya per a escoltar a un grup d'EE.UU, The Killers, a petició de la nostra logopeda Neus. Alguns matins diu que escolta esta cançó per a vindre al col·le amb energia, així que espere que vos la trasmetesca tots els matins d'esta setmana, i passem 5 dies molt enèrgics. Estic buscant cançons xules per al per a commemorar el dia de la Pau. ¿Alguna petició o recomanació?

divendres, 18 de gener del 2013

Wow! Wow! Wow! I-M-P-R-E-S-S-I-O-N-A-N-T!!! No podeu perdre-vos-ho!!!!!


ENLLAÇ: Història de la Música amb il·lustracions
Atenció alumnes de 5é i 6é: deures per al cap de setmana. Acompanyament de la Marxa Radetzky del compositor Johann Strauss.


ENLLAÇ: Marxa Radetzky, percussió corporal
I açò sí que és percussió corporal, però percussió corporal de la bona :-)

Entreu i veureu...

ENLLAÇ: Los percusionistas
Ahí va altre enllaç de The percussion Show!, format per cinc percussionistes d'Egipte.
Molt bon cap de setmana.


ENLLAÇ: The percussion show

dimecres, 16 de gener del 2013




Podríem demanar este instrument per al col·le!



Entra a l'enllaç i mira com sona...

ENLLAÇ: Fantàstic machine
Ací va la dansa que farem demà amb els xiquets de 3r. Si algun la veu esta nit, pot anar practicant-la per a demà i explicar-la a classe jejeje... La dansa és de Dinamarca, un bonic país situat al nord d'Europa (el país pintat de verd).




ENLLAÇ: Dansa dels set bots
Esta setmana estem realitzant danses a classe. Com encara no podem penjar els nostres vídeos al blog hem de conformar-nos en els que trobe a internet.

Ací vos deixe la dansa que hem ballat hui amb els de 5é. Els qui l'heu ballada podreu comprovar que els passos de la part 2 són un poc distints i la música que amb la que hem ballat era cantada i no sols instrumental, com la de l'enllaç. És una dansa de Grècia que, quan la ballem, dona molta energia.



En verd, Grècia, el país d'orige de la dansa.

ENLLAÇ: Pera stus pera campus

dilluns, 14 de gener del 2013



Tot i que no m'agrada posar música comercial al blog, este vídeo m'ha paregut molt graciós i sé que vos encantarà. Coneixent-vos, segur que no podeu deixar d'imitar a Pocoyo.

dilluns, 7 de gener del 2013

Enya, la cantant d'esta setmana.

Comencem l'any amb una bonica cançó de la cantant irlandesa Enya anomenada Caribbean Blue. La cançó parla del color del cel, blau com les platges del Carib. Jo no he estat, però podríem organitzar un viatge de fi de curs cap allà no? :-)

Ara bé, com ahir vingueren els Reis, m'han deixat dos regalets per als qui endevinen estes dos endevinalles que apareixen al videoclip de la cançó d'esta setmana:

1. Quins animals apareixen a les arracades d'Enya, la cantant?
2. Hi ha un moment que el xiquet puja per unes escales a una caseta que té el nom d'un deliciós menjar, que a mi m'encanta. Quin menjar és?

El primer que ho endevine, rebrà un dels regalets. Fes click a l'enllaç, busca les respostes, escriu-les en un comentari i, si eres el primer... premi.

ENLLAÇ: Caribbean blue. Enya